020 - 794 07 22

Advocatenkantoor nodig in Amsterdam?

Familierecht in Amsterdam

De meeste mensen denken bij familierecht in de eerste plaats aan een echtscheiding of aan het uit elkaar gaan van ongehuwde partners. Dat is niet geheel onlogisch, maar het familierecht is veel breder dan dat. De advocaten van De Boer Advocaten kunnen u in Amsterdam en omstreken bijstaan bij de navolgende juridische zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht:

Heeft u te maken met (dreigende) internationale kinderontvoering? Wij zijn aangesloten bij het Centrum Internationale Kinderontvoering en staan u graag bij.
Wilt u een van de overige hierboven genoemde juridische zaken bespreken met een specialist? Maak dan een afspraak met De Boer Advocaten. Wij kunnen u deskundig bijstaan en houden niet alleen rekening met de juridische en fiscale aspecten. Onze specialisten bieden u persoonlijke aandacht en hebben oog voor tevens de emotionele kant van de zaak.

mr. W.A.L. (Willem) de Boer

mr. W.A.L. (Willem) de Boer

Uw personen- en familierecht specialist in Amsterdam

Mr. W.A.L. (Willem) de Boer studeerde aan de Universiteit Leiden en heeft zich onder andere gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Mr. de Boer is lid van de vFas (De Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en aangesloten bij Centrum Internationale Kinderontvoering te Den Haag. Hij kan u op uiteenlopende vlakken van het familierecht uitstekend bijstaan.

Zijn ambitie is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren en om specialist te zijn en te blijven in zijn vakgebied. Een ‘standaardoplossing’ bestaat niet, het is altijd maatwerk. In ieder geval valt zijn stijl te kwalificeren als snel en efficiënt en daarnaast weet hij de juiste strategie vast te stellen; altijd inventief, creatief en onorthodox waar nodig!

Waarom De Boer Advocaten?

  • Hoge kwaliteit
  • Betrokken en daadkrachtig
  • Persoonlijk en helder
  • Brede juridische basis

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsgebieden

• Familierecht
• Erfrecht
• Sociaal Zekerheidsrecht
• Civiel Recht
• Strafrecht

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging