020 - 794 07 22

Advocatenkantoor nodig in Amsterdam?

Uitkering regelen in Amsterdam en omstreken

Bent u werkloos, ziek of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt geworden waardoor u niet meer kunt werken? In Nederland kunt u in aanmerking komen voor een uitkering om tegemoet te komen aan het gemis van inkomen. Bent u het niet eens met de hoogte van uw uitkering of wilt u bezwaar maken tegen de terugvordering van een uitkering? De Boer Advocaten heeft veel ervaring met bezwaarprocedures in het sociaal zekerheidsrecht en staat u graag bij in Amsterdam en omstreken.

Verlies van werk

U hebt recht op een WW-uitkering als de beëindiging van uw contract een niet-verwijtbare reden heeft. Als uw contract niet wordt verlengd, maar uw werkgever heeft daar geen verwijtbare reden voor, dan kunt u een WW-uitkering aanvragen. Bent u in uw proeftijd of op staande voet ontslagen omdat u vaak te laat op uw werk komt, dan is dit een verwijtbare reden en hebt u geen recht op een WW-uitkering. Ook als u zelf ontslag neemt heeft u geen recht op een WW-uitkering. Heeft u een uitkering, dan moet u het UWV altijd op de hoogte houden van uw persoonlijke situatie, zodat u te allen tijde een passende uitkering ontvangt.

Bewaar beslissing uitkering

Mocht u het niet eens zijn met de beslissing van de Dienst Werk en Inkomen (DWI) betreffende uw WWB (bijstandsuitkering), bijzondere bijstand, terugvordering – denk aan fraude – of het UWV over bijvoorbeeld uw WW-, WAO- of andere uitkering, dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij Dienst Werk en Inkomen of het UWV. Het kan zijn dat de DWI of het UWV niet tegemoet komen aan uw verzoek. In dit geval kunt u beroep instellen. Het sociaal zekerheidsrecht is een complex web van regels en belangrijke termijnen. Het is van groot belang, dat u zich in een vroeg stadium laat bijstaan door een deskundige. Wij staan u graag deskundig bij in uw bezwaar- of beroepsprocedure.

mr. W.A.L. (Willem) de Boer

mr. W.A.L. (Willem) de Boer

Uw personen- en familierecht specialist in Amsterdam

Mr. W.A.L. (Willem) de Boer studeerde aan de Universiteit Leiden en heeft zich onder andere gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Mr. de Boer is lid van de vFas (De Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en aangesloten bij Centrum Internationale Kinderontvoering te Den Haag. Hij kan u op uiteenlopende vlakken van het familierecht uitstekend bijstaan.

Zijn ambitie is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren en om specialist te zijn en te blijven in zijn vakgebied. Een ‘standaardoplossing’ bestaat niet, het is altijd maatwerk. In ieder geval valt zijn stijl te kwalificeren als snel en efficiënt en daarnaast weet hij de juiste strategie vast te stellen; altijd inventief, creatief en onorthodox waar nodig!

Waarom De Boer Advocaten?

  • Hoge kwaliteit
  • Betrokken en daadkrachtig
  • Persoonlijk en helder
  • Brede juridische basis

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsgebieden

• Familierecht
• Erfrecht
• Sociaal Zekerheidsrecht
• Civiel Recht
• Strafrecht

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Aalsmeer.

Hoofdvestiging